Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

Νύχτα Ραδιο-Φόνων




Η «Νύχτα Ραδιο-Φόνων» είναι μια αιχμηρή κωμωδία, σάτιρα της σύγχρονης συμπεριφοράς, της σύγχρονης μοναξιάς της πόλης, της σύγχρονης Νέας Τάξης ... απελπισίας!
Ένα έργο που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ευρώπη, ενώ στην Αμερική όταν πρωτοπαρουσιάστηκε σόκαρε με το έντονο καυστικό χιούμορ του, μετατρέποντας το Αμερικάνικο όνειρο σε ... εφιάλτη!

Μήπως τελικά το έργο δεν ήταν βλακεία, απλά εμείς σαν κοινό δεν είμαστε έτοιμοι για μια τόσο διαφορετική παράσταση; Περίεργες ερμηνείες, όχι όλες κακές,περίεργο σενάριο με περίεργες καταστάσεις. Δεν αφήνει καλή γευση σαν παράσταση, ούτε μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια ερμηνεία..παρόλαυτα κάτι έχει το έργο που δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω και βλακεία..απλα θα το πω περίεργο!


6 σχόλια:

Kopanatzis είπε...

Κοίτα να δεις: Βλακεία σίγουρα δεν ήτανε! Αν ήταν αυτό βλακεία, τι να πουν άλλες κ άλλες παραστάσεις. Ωστόσο, πιστεύω ότι κούραζε! Η συνεχής αλλαγής σκηνικών, η υπερβολική Ράντου, ο gay Χαραλαμπόπουλος πιστεύω ότι είχαν "κάτι". Μια αρνητική ενέργεια να το πώ, μια υπερβολή να το πώ, μια κούραση;;; Πάντως είχαν κάτι! Κ αυτός ο "Είμαι ο Lans" πέρα του ότι ξύπναγε αρνητικές μνήμες σε εμάς τους βάζελους (2-0 και 0-0 πριν μερικά χρόνια με τη γαλλική Λανς στο κύπελλο uefa), ήταν λιγάαααακι .... πολύ "κουμπί" βρε παιδί μου! Όλα τα λεφτά ήταν ο Μουρατίδης και η "Κίνηση 45". Ενώ η ατάκα της βραδιάς ήρθε από τον "Ιατρόπουλο-πάντα παίζω τον νταβά" (απευθυνόμενος στον Lans): "Πού έχεις μπλέξει παιδί μου;" Μ'αρεσει που στην εισαγωγή είπα ότι δεν ήταν βλακεία! Τελικά άλλαξα γνώμη! Βλακεία ήτανε! Μουφάααα... Τσάμπα λεφτά! Μη πάτε... Υπάρχουν πολύ καλύτερα πράματα να δείτε κ να κάνετε...
Και τέλος πάντων ας φτιάξουν το μικρόφωνο της Ράντου..
ΑΥΤΑ! ΤΕΛΕΙΩΣΑ!
ΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!

Βλαμμενος είπε...

Αρχικα δεν ηταν Κινηση 45 αλλα Κινηση 35...Σιγουρα κοιμοσουνα στην μιση παρασταση. Μια δυο ατακες καλες ειχε αλλα οχι τοσο καλες για να τις θυμαμαι. Εμενα παντως μου αρεσε ο Ορφεας Αυγουστιδης..τεσπα...ελπιζω το επομενο που θα παμε να ειναι καλυτερο!

Kopanatzis είπε...

Επόμενο; Θα είναι δική σου επιλογή και κανονισε να βρεις κάτι πιο κλασσικό! Αλλιώς δεν πάμε πουθενά!! "Εδώωωω θα μείνωωωωω, Δε πάω πουθενά πουθενά...."

Βλαμμενος είπε...

"ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥ.....ΦΕΥΓΩ"...κλαψ!

Kopanatzis είπε...

"ΦΕΥΓΩΩΩΩ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ... ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΜΙΑΑΑΑ.... ΦΕΥΓΩΩΩΩΩ ΦΕΥΓΩ!"

"ΠΟΥΥΥΥΥ ΘΑ ΠΑΣ; ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ Κ ΠΡΟΧΩΡΑΣ;"

"ΦΥΥΥΥΓΕ ΚΙ ΑΣΕ ΜΕ, ΝΑ ΑΠΟΜΕΙΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ"

"ΔΕ ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩ...ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΟΥ"

PANDWRA είπε...

Μάλλον και οι 2 κοιμόσασταν και δεν καταλάβατε το βαθύτερο νόημα..η κίνηση έγινε πλέον "Κίνηση των 34"...Κατι πιο βαθυστόχαστο δεν μπορώ να θυμηθώ...!!!