Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

Το Υπουργείο Βλακείας Προειδοποιεί:

6 σχόλια:

Βλαμμενος είπε...

Η βλακεία σίγουρα βλάπτει και τον ίδιο τον βλάκα και τους γύρω του. Αν οι γύρω του είναι τόσο βλάκες που να μην πάρουν χαμπάρι τον βλάκα ε καλά να πάθουν. Μπορεί το πρώτο σου post να ήταν βλακεία αλλα στην συνέχεια με δικαίωσες..το ξερα οτι θα ήσουνα ο τέλειος βλάκας για το blog. Αντε να δούμε και τον τρίτο της παρέας!!!

PANDWRA είπε...

Εγώ είμαι τόσο βλάκας που δεν καταλαβαίνω τις βλακείες σας...

Kopanatzis είπε...

Βλακεία είναι:
Να είσαι φοιτητής μεταπτυχιακού στο πανεπιστήμιο πειραιά. Να σου έχουν δώσει πανεπιστημιακό email unipi.gr ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, να το ξέρουνε, αλλά να σου στέλνουν όλες τις ενημερώσεις, εργασίες κλπ στο mail αυτό..
Και όταν ζητάς παράταση παράδοσης εργασίας να σου λένε "Τοοοσο καιρό είχες"...
Βλακεία επίσης είναι:
Να πηγαίνεις στο ταμείο ΤΕΒΕ να διεκπαιρεώσεις κάποια πράματα και να μη σε εξυπηρετούν γιατί ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ και τις Δευτέρες το δίκτυο τους ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, με αποτέλεσμα όλα τα προγράμματά τους να είναι άχρηστα για τη πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδας...
Βλακεία τέλος είναι:
Ενώ τα ξέρεις όλα τα παραπάνω, να γράφεσαι τελικά στο μεταπτυχιακό του πειραιά (με κόστος 4000 euros) και να τρως χρόνο από τη δουλειά σου για να πας Δευτέρα στο ΤΕΒΕ!

Βλαμμενος είπε...

καλα αμα θες να σου αραδιάσω καμια δεκαπενταρια χιλιαδες βλακειες να μου το πεις εμενα που εχω PhD..μην ανοιξω το στομα μου καλυτερα...

PANDWRA είπε...

Βλακεία είναι να είσαι αναγκασμένος να δουλεύεις με ανθρώπους που έχουν έλλειψη στοιχειώδους δυνατότητας επικοινωνίας αλλά παρ' όλα αυτά θεωρούν ότι είναι οι τέλειοι συνεργάτες..

Ανώνυμος είπε...

Βλακεία είναι να είσαι ο μόνος λογικός μέσα στους βλάκες!