Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

De Puta Madre

Ο Ιλάν Φερνάντεζ ήταν κάποτε ένας κοινός κακοποιός που πουλούσε ναρκωτικά στην Βαρκελώνη και γιά συμπλήρωμα πουλούσε και όπλα.Κολομβιάνικης καταγωγής λοιπόν ο Ιλάν είχε την κατάληξη πως ως συνήθως έχει η συντριπτική πλειοψηφία των ''κακών'' δηλαδή να καταλήξει πίσω από της φυλακής τα σίδερα.
Στην φυλακή ο ''original'' Κολομβιάνος να γιά περνάει τις ώρες του ζωγράφιζε πάνω σε λευκά t-shirts διάφορα σχέδια βάζοντας πάντοτε από δίπλα την έφραση ''Ντε πούτα μάδρε''.Στα Ισπανικά είναι ένας ιδιωματισμός όταν αισθάνεται κάποιος τέλεια (πολύ καλά) τότε χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη έκφραση που πολλοί την παρεξηγούν ως βρισιά προς την μητέρα.
Ο τύπος αποφυλακίστηκε τελικά και έφτιαξε την δικιά του εταιρία, και τώρα πουλάει τέτοιου είδους μπλουζάκια, και όχι μόνο, παντού. Διέκοψε και ότι σχέσεις είχε με τα ναρκωτικά και τώρα πουλάει μπλουζάκια (ρε μπας να το πω στους σύντεκνους τους Ζωνιανούς ???)
Γιαυτό εγώ σαν γνήσιος βλαμμένος λέω ακόμα και αν σε έκλασε η γκόμενα, σε κάνανε να κλάψεις, σου έβαλε τις φωνές το αφεντικό σου, έμεινες ταπί και ψύχραιμος, σου έσκασε το λάστιχο το σαββατόβραδο στη μέση του πουθενά, δεν χρειάζετε να ανησυχείς και πολύ. Σίγουρα υπάρχει κάτι άλλο που θα σου φτιάξει την διάθεση, κάτι άλλο που θα σκεφτείς και θα νίωσεις καλύτερα
DE PUTA MADRE στα μούτρα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: