Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Στη φωτογραφία βλέπω...

Δευτέρα, 4 Φλεβάρη, 15.10…
Και ενώ έχουμε «πήξει» στη δουλειά (λέμε τώρα, ας είναι καλά το MSN, το SKYPE, το ICQ, το gtalk, το... το...), ένα πολύ σημαντικό θέμα έρχεται να διαταράξει τα ήσυχα λιμνάζοντα νερά της ανυπάρκτης ζωής μας. Πρόκειται για φυστίκι ή για εγκέφαλο με διαρέουσα φαιά ουσία; Το θέμα είναι σημαντικό δε μπορεί να μείνει έτσι… Πρέπει να πάρουμε θέση! Όχι μόνο εμείς όμως! ΌΛΟΙ ΣΑΣ! (μη τολμήσει κανείς και βγάλει την ουρά του απ’ όξω)…

Λοιπόν, το θέμα μας είναι «ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗ PHOTO OF THE DAY!!!?».
Μοναδικός περιορισμός: Ότι γράψουμε πρέπει να ξεκινά με τη φράση «Στην φωτογραφία βλέπω…» και να τελειώνει με το «Αυτά βλέπω εγώ στην φωτογραφία».

Για να δούμε….

Βλαμμένος Says:
Στην φωτογραφία βλέπω την ακτινογραφία από τον πασίγνωστο και πλέον επίτημο μέλος του blakeia Hommer Simpson. Αρχικά είχα την εντύπωση οτι πρόκειται για την ακτινογραφία του Hommer μετά από πυροβολισμό στο κεφάλι, άλλωστε είναι εμφανές και το αίμα από τον εγκέφαλο που στάζει. Με μια δεύτερη ματιά όμως διαπίστωσα ότι είναι απλά μια κανονική ακτινογραφία του αξιαγάπητου Simpson όπου φαίνεται καθαρά το μέγεθος του προβλήματος. Ο κοινός μικροσκοπικός του εγκέφαλος, χαρακτηριστικό που θέλω να πιστεύω ότι πολλοί έχουμε, ο οποίος παράλληλα έχει διαρροή φαιάς ουσίας. Δεν είναι θέμα παρατηρητικότητας να το διαπιστώσεις αυτό, είναι απλή λογική. Αυτά βλέπω εγώ στην φωτογραφία.

Kopanatzis Says:
Στην φωτογραφία βλέπω το γνωστό και μη εξαιρετέο Hommer Simpson. Δεν πρόκειται για οικογενειακή φωτογραφία, ούτε για φωτογραφία ταυτότητας (εξάλλου αν ήταν τέτοια θα έπρεπε να μη κάθετε προφίλ). Πρόκειται για φωτογραφία ιατρικού περιεχομένου. Πιο συγκεκριμένα βλέπουμε τ κεφάλι του Hommer το οποίο αντί για εγκέφαλο περιέχει ένα φυστίκι. Ένα ολόκληρο φυστίκι που συνδέεται με τον υπόλοιπο οργανισμό μέσω ενός απλού νευρώνα. Τώρα, όσον αφορά το φυστίκι, δεν είμαι 100% σίγουρος αν πρόκειται για φυστίκι αράπικο, για φυστίκι αιγίνης ή για κάποιο άλλου είδους ξηρό καρπό. Πάντως είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για φυστίκι. Λοιπόν, συνοψίζω: Hommer, εγκέφαλος = φυστίκι, 1 νευρώνας. Αυτά βλέπω εγώ στην φωτογραφία.

18 σχόλια:

Feidias είπε...

Στην φωτογραφία βλέπω τον βλαμένο όπως θα ήθελε να δει μια μέρα τη δική του ακτινογραφία,σε ένα σύντομο προσεχές τσεκάπ,καθώς ο θεράπων ιατρός θα συγκαλέσει ιατρικό συμβούλιο πανικοβλημένος αλλά χαίρων που επιτέλους εξιχνιάστηκε "αυτό το απλανές βλέμα στο άπειρο του ασθενούς",βλέπω τη στιγμή εκείνη που θα ανακοινώσει το ιατρικό συμβούλιο οτι "παιδί μου είναι απίστευτο και πρώτη φορά το συναντούμε,αλλά είσαι ο πιο ηλίθιος άνθρωπος του πλανήτη!δε φταις εσύ,είναι η φύση σου τέτοια!!"
Εκείνη την ώρα ο βλαμένος θα αναφωνήσει:""Δόξα τω Θεώ και την Αγιά Σωτήρα,είμαι flit και complete πια,είμαι ευτυχισμένος και βλαμένος μέχρι θανάτου!Δοξάστε με!"
Αυτά βλέπω εγώ στην φωτογραφία.

Καληνυχτώ ενώ τρακάρω στη γωνία της πόρτας με το κεφάλι,σηκώνομαι και ξαναχαιρετώ με πόνο...ΕΥΓΕ γελοία άτομα.

Feidias είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Βλαμμενος είπε...

ειπα και εγω θα γραψει κανεις σοβαρος εδω μεσα αλλα που...απο βλαμμενο σε βλαμμενο παμε...και οχι τιποτα αλλο...γινανε και μονιμοι...

@feidias σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια με κανεις και κοκκινιζω

Skouliki είπε...

εγω βλεπω τον κιτσο μετα το σεξ που θα κανει μαζι μου να χασει και το λιγο που εχει σαν μυαλο κουκουτσι

Sandy Cheeks είπε...

Εγώ στη φωτογραφία της ημέρας, βλέπω έναν ευτυχισμένο άνθρωπο.

ele είπε...

Στην φωτογραφία βλέπω εμένα μετά τη λοβοτομή...αυτά βλέπω στη φωτογραφία!!!

Kopanatzis είπε...

Πολύ μπλα-μπλα βρε παιδάκι μου... Πχ ρε ele, 4 ολόκληρες λέξεις έγραψες;; "εμένα μετά τη λοβοτομή" ααα... και τρεις τελείες "..." ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!

KitsosMitsos είπε...

Στη φωτογραφία βλέπω μια τσίχλα κολλημένη στο περίγραμμα ενός πίνακα που έχει ζωγραφιστεί με ιριδίζουσα μπογιά πάνω σε μαύρο φόντο. Επίσης βλέπω το μέλλον, το υπερπέραν, την αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι, το χάλι μας το μαύρο, τον σχολικό μαυροπίνακα, τον χάρτη του σύμπαντος και ένα ατελείωτο παραλήρημα. Εν τω μεταξύ, αν συνεχίσετε έτσι τις σοβαρές βλακείες δεν ξέρω και γω τι θα γίνει εδώ πέρα με το βλαμμένο τον απλώστρα (κοπανατζή δε σε ξέρω ακόμα, αλλά καλό φρούτο είσαι και συ). Τέλος, εύγε για την επιλογή και όλοι στην ταινία των Σίμπσονς γιατί έχει γέλιο.
Άντε τώρα που θέλετε να σας πω ότι Αυτά βλέπω εγώ στη φωτογραφία.

gremiii είπε...

Στη φωτογραφία βλέπω το φυστίκι ενός (τυχαίου)πρώην που έχει διεισδύσει στο κενό του πάτου της (τυχαίας)νυν.
Αυτά (τα @@) βλέπω στη φωτογραφία.


Σουπο-καλησπέρες.

Και σνιαρφ, να μην ξεχνιόμαστε.

Dr_MAD είπε...

Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να αναδημοσιεύετε την ακτινογραφία του εγκεφάλου μου? Μήνυση!

mmexer είπε...

Στη φωτογραφία βλέπω....

Μια υπέροχη οδοντοστοιχία με ένα σφράγισμα κι ένα χρυσό δόντι...
ένα καλοσχηματισμένο κεφάλι με μια orbit χωρίς ζάχαρη χορηγό...

τελικά είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη!!

Feidias είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα....για το σχόλιο του mmexer ρε παιδί μου,μ έκανες και γέλασα!!

Βλαμμενος είπε...

οτι να ναι εδω μεσα ο καθενας με την βλακεια του...ευγε σε ολους καλη συνεχεια....

kat. είπε...

Στην φωτογραφία δεν βλέπω..

Ναπoλέων είπε...

Στη φωτογραφία βλέπω -αλλά και στα περισσότερα σχόλια παρατήρησα- μια βλακώδη προσπάθεια να εμπεδωθεί η ανόητη αντίληψη που θεωρεί ότι το μέγεθος του εγκεφάλου έχει σχέση με την εξυπνάδα αυτού που τόν έχει σε ευθεία αναλογία, και η οποία έχει εκφραστεί λαϊκά με την ρήση «μυαλό, κουκούτσι!» και λόγια με την λέξη «μικρόνους», αλλά αγνοεί την μέγιστη σοφία όλων των αιώνων:
«Το μικρό είν' όμορφο»(*), βασικό οικολογικό αξίωμα,
και το γεγονός ότι οι ελέφαντες έχουν μεν πολύ μεγάλο εγκέφαλο αλλά δεν έχουν καταφέρει ακόμα να ταξειδέψουν στο Σύμπαν.
Αυτά βλέπω στη φωτογραφία και τα σχόλια.
----------
(*) Υπάρχει και βιβλίο σχετικό...

Βλαμμενος είπε...

@Ναπολέων Ενταξει αμα ειναι να το σοβαρρεψουμε να βαλουμε και ενα λουκετο στο μαγαζι να λεμε Κλειστο Λογω Σοβαρότητας

Skouliki είπε...

ειπα να κλασω εδω ..ολοι οι αλλοι δεν με αφηνανε

Strahd είπε...

Στην φωτογραφία βλέπω την στενομυαλιά μερικών ανθρώπων σε διάφορα θέματα περί σεξουαλικού προσανατολισμού μερικών συνανθρώπων τους. Αυτά βλέπω εγώ στην φωτογραφία.