Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

Search Keywords

Επειδή βασική αρχή αυτού του blog είναι η διαφάνεια, σας παρουσιάζουμε τις λέξεις "κλειδιά" που μπορείτε να αναζητήσετε το Βλακεία.


Αρχικά μας τιμάει ιδιαίτερα οτι εμφανιζόμαστε στα αποτελέσματα google earth official site. Με ποιά λογική τώρα γίνετε αυτό είναι άλλο θέμα. Μπορώ να δικαιολογήσω εν μέρει το mama kouzina.gr λόγω της θεματολογίας του blog και ειμαι περήφανος που η συνεργασία με την Βεφα απέδωσε τα αναμενόμενα.

Όταν ανάθεσα στον Κοπανατζή τον ρόλο της Λίτσας Πατέρας και την ενασχόλησή του με τα ζώδια σίγουρα δεν περίμενα τόσο μεγάλη ανταπόκριση ειδικά απο τους Αιγόκερους του διαδυκτύου...Να σαι καλά aigokeros gia panta...Εγώ Ολυμπιακός για πάντα!

Βέβαια απο ένα blog γεμάτο βλαμμένους ιδρυτές και όμοιους επισκέπτες δεν μπορεί να λείπουν και οι ανώμαλοι και σεξουαλικά διεστραμμένοι. Συγνώμη αλλά στο συγκεκριμένο blog υπάρχει ισσοροπία ηλικιών και δεν θα μπορέσουμε ποτέ να εξυπηρετήσουμε τον φίλτατο που έψαχνε για gamisia me mikres. Αν θέλεις κάτι στην ηλικία σου άφησε φώτο και σύντομο βιογραφικό και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομοτερο δυνατόν.

Φυσικά και ο Μάκης δεν λείπει ποτέ και απο πουθενά, δεν μου προκαλεί καθόλου εντύπωση το makis says blog. Αμα το λέει ο Μάκης ισχύει!

Για το τέλος άφησα το μοναδικό dora mitsotaki. Δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να σχολιάσω, να το πάρω για καλό ή για σημάδι γκαντεμιάς αλλά σίγουρα για ακόμα μια φορά συνηδειτοποιώ πόσο έχει επηρεάσει αυτό το απλό και ταπεινό blog την εξωτερική πολιτική της χώρας.

24 σχόλια:

Strahd είπε...

Παναγία μου!!! Ψάχνοντας δλδ την οικογένεια του εξ' από δω (Μητσοτάκη) βρίσκω το blog σου; Τυχαίο;... :P

Sophie's eyes είπε...

ισοροροπία ηλικιών;;; όπως το πάρει κανεις.... γεια σου βλαμμένε!!

Άκης είπε...

Το είδαμε και αυτό.Μπορώ να πώ ότι ολοκληρώθηκα σαν άνθρωπος.Δέν έχω να προσθέσω κάτι άλλο.Τέλος!!!

KitsosMitsos είπε...

Όποιος ψάχνει βρίσκει...
Αυτό έχω να πω.

tzonakos είπε...

Ασε, τα κοιτάω μια φορά το μήνα αυτα και το τι κουλά keywords πέφτουν επάνω μου δε λέγεται !
Μέχρι λήμματα που δεν υπάρχουν καν στο ιστολόγιο ή ειναι τελείως κουλό να οδηγούν στο μπλόγκ μου.
Κορυφαία δε λέξη ειναι η λέξη "μουνί" επειδή τον Απρίλη του 2007 ειχα βάλει ενα θέμα Μπύρα vs Μουνί απο συζήτηση με Αγγλο μεθύστακα φίλο μου.
Πάντως αμα βάλεις στο Γούγλ μαζι τις λέξεις "βλακεία blog" το μπλόγκι σου βγαίνει δεύτερο στην αναζήτηση ! Αντε και με την πρωτιά, καλημέρα φίλε.

mahler76 είπε...

εγώ που έχω μονίμως τοπ αναζήτηση την Πώπη Μαλλιωτάκη τι να πώ??????

Σκορπινα είπε...

όλα τα λεφτάααααααά!
Αυτά είναί!!!
Άντε και εις ανώτερα!!!
:-pppp

Φιλιααααααα!

Dr_MAD είπε...

Καλά σε είχα κόψει Μητσοτακικό εσένα. Ου να μου χαθείς ρεμάλι. Εκτός από βλαμμένος είσαι και γκαντέμης τελικά

Καλή εβδομάδα πάραυτα :-P

(Μα τι κουλαμάρα ήταν αυτή με τα searches)

Sandy Cheeks είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα γιατί χτες χάθηκε η μέρα. Η αλήθεια είναι ότι το Blogger σε ανεβάζει πάντα ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και για το wordpress.

Feidias είπε...

Αν είχε επηρρεάσει το μπλοκ την εξωτερική πολιτική της χώρας θα ήταν σίγουρα καλύτερα τα πράγματα...
η οικογένεια Μητσοτάκη έριξε φως επιτέλους στα ανεξήγητα κρασαρίσματα του PC μου,όποτε μπαίνω στο μπλοκ σου!Κόιταξε το,είναι....βλακεία(!) να συμβαίνει αυτό...εύχομαι κάποτε και στον Μπαμπινιώτη φίλε μου,δίπλα στο λύμα "βλακεία",και στο National Geografic!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα,πάντα τέτοια!!

mmexer είπε...

Bloggiκή διαστροφή μου κάνει αυτό!!!! Αυτοαναζήτηση! Βλακείες... :) χαχαχα

If...ιγένεια είπε...

χαχαχ.. Τρελό search..

Άκης είπε...

Έλα για να βλέπω κίνηση....Γιατι αυτή η στασιμότητα?
Την καλησπέρα μου...(σε εσένα βλαμμένε με μαύρη καρδιά την λέω)

Νύφες του Σκότους είπε...

Έχω απορία να δω τι θα βγάλει σε μας όταν αρχίσουμε να γράφουμε...

purple είπε...

που χαθηκες εεεεε?????

Βλαμμενος είπε...

δουλευω ετσι για αλλαγη...ειπα να γινω καλυτερος ανθρωπος χτησιμος στην κοινωνια..οχι πως τα καταφερνω..αλλα λεμε τωρα...

Kopanatzis είπε...

χτησιμος; Σιγα ρε βλαμμένε μη γίνεις και ... χαχαχαχαχα!! Δυσλεξία ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ!

Σκορπινα είπε...

ΕεΕεΕε!!!
Που είστεεεεεε?
Ο λαός σας ζητά ανανέωση!
Δεν μπορείτε να λείπετε έτσι χωρίς δικαιολογία....
:P

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλο post.και εμας μια απ'τα ιδια μονο με τα ονοματα 2-3 μαζι μας βρισκει και ''oti na nai'' που και παλι κανεις δε προκειται να μας ψαξει ετσι οποτε..αληθεια εσενα πρεπει να σε κανουμε υπεύθυνο PR του ''οτι να ναι'' οποιος μας εχει βρει ως τωρα ηταν μεσω του ''βλακεια'' εσυ φερνεις το κοσμο πλακα πλακα..

Βλαμμενος είπε...

Σκορπινα το δουλευουμε αλλα ο υπαλληλος (βλεπε Κοπανατζης) τα εχει φορτωσει στον κοκορα...τι να κανω ειναι να μην πεσεις στην αναγκη του εργατη...

Ελενη εσυ τωρα εισαι περήφανη που οποιος διαβαζει το βλακεια διαβαζει και το οτι να ναι?...εχεις δει το ποιοτικο επιπεδο εδω μεσα?...πατωμα μην σου πω υπογειο!!!

Ανώνυμος είπε...

ενω εμεις ε..ρετιρε στη ποιοτητα!αναρτησεις για δονητες κ'ετς!

purple είπε...

γιουπιιιιιι εδω ειναι!!!

Dr_MAD είπε...

Βλαμμένε thanx άπειρα για το link, αλλά να ενημερώσω ότι βρέθηκε δουλειά για τον Αργύρη και καλή, οπότε μπορείς να κατεβάσεις το link από δίπλα. Και πάλι 1000 ευχαριστώ και μόλις ανέβεις πάνω εννοείται πως χρωστάω καφέ (φραπέ φυσικά σε λεω). Καλό ΠΣΚ τρελέ ;-)

Kopanatzis είπε...

mad, o βλαμμένος έχει χαθεί! αγνοείται από το πρωί! αλλά για το link ΟΚ, το κατεβάζω!! Να ναι καλά ο Αργύρης και καλή αρχή στη νέα δουλειάαααααα...
ΚΑΛΟ ΠΣΚ!
υγ. Εγώ καφέ δεν έχω; :-(