Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Συνέντευξη Τύπου



Ο Βλαμμένος ως ιδρυτής, διευθύνων σύμβουλος, πρόεδρος, αντιπρόεδρος και γενικός κουμανταδόρος του Βλακεία, αναγκάζεται να προβεί (απο το προβιά) σε έκτακτη συνέντευξη τύπου για το μέλλον του blog. Μετά τις τελευταίες απρόσμενες εξελίξεις όπως το συλλάλητηριο στο Πεδίον του Άρεως του Κοπανατζή και της Πανδώρας, την ανάρτηση Κουμουνιστικού υλικού (Photo of the Day) στο blog, την διαμάχη των κατοίκων της Λέσβου με τις λεσβίες ανα τον κόσμο, την τιμή ρεκόρ του πετρελαίου και την παραπομπή του blog στο CAS απο τον Κοπανατζή αποφάσισε:

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του Βλακεία με προοπτική πολυμετοχικότητας και την ίδρυση ένος νέου διοικητικού μοντέλου. Ο Βλαμμένος θα κατέχει το 50% των μετοχών και το υπόλοιπο ποσοστό θα το διεκδικίσουν οι πολυμέτοχοι (!!!) με την προοπτική νέου Πρότυπου στο blog, την αγορά του Cleiton, την επιστροφή του Αλβανού της Ρούλας, την προοπτική επέκτασης του Βλακεία στο worlpress και την δημιουργία έτσι της ΚΑΒ (Κλίκα Αντιστασιακών Βλαμμένων) για ένα καλύτερο αύριο, μια νέα σελίδα στο δημοφιλές και παγκόσμια αναγνωρισμένο blog μας.

16 σχόλια:

Kopanatzis είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, 30/04/2008

Αγαπητοί Φίλες, Φίλοι,

Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για τις σημερινές ανακοινώσεις του κ. Βλαμμένου που είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

Βέβαια υπάρχουν ακόμα πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να αποσαφηνιστούν ώστε να βεβαιωθούμε ότι το νέο πολυμετοχικό σχήμα και το νέο οργανωτικό μοντέλο του blog μπορεί να εκπληρώσει τα οράματα όλων των βλαμμένων φίλων του.

Μετά την εργατική πρωτομαγιά, που όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ΑΠΕΡΓΙΑ και όχι αργία, θα συζητήσουμε με τον κ. Βλαμμένο και θα ενημερώσουμε όλους τους συμπαραστάτες του blog.

Καλή αγωνιστική πρωτομαγιά σε όλους.

Βλαμμενος είπε...

μου εχεις κανει το βλογκ επέκταση της Παπαρήγας....

Evirules είπε...

Θέλω να εκφράσω το ενδιαφέρον μου να συμμετέχω στο νέο πολυμετοχικό μοντέλο του "Βλακεία" καθώς είναι ένας κλάδος που είναι πολύ αναπτυσόμενος και συνάμα πολύ αγαπητός στο ευρύ κοινό.Είμαι διαθετειμένη να καθίσω στο τραπέζι και να συζητήσω τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με τον αρμόδιο υπεύθυνο του βλογκ.

KitsosMitsos είπε...

Αναντάμ παπαντάμ και τα μυαλά στα κάγκελα...
Με σας που μπλέξαμε, δηλαδή!

Pastaflora είπε...

Ναι μεν το σχήμα θα είναι πολυμετοχικό, δεν μας διευκρινίζετε όμως τι θα γίνει με το μάνατζμεν: θα έχουμε συνδιοίκηση ή να τις πουλήσω τις ρημάδες τις μετοχές;;;

Pastaflora είπε...

σόρι ο δαίμων του μπλόγκερ καταβρόχθισε ένα τ από το μάνατζμεντ.

tzonakos είπε...

Τα χεις παίξει.
Χρόνια Πολλά ρε συ :)

gremiii είπε...

Βαρύ το κατσικάκι μας έπεσε εφέτος, ε;

mahler76 είπε...

Καλημέρα βλαμμένε. Επέστρεψα στην Αθήνα και βλέπω να μπαίνεις στο χρηματιστήριο. Προεγγραφή για μετοχές που κάνω???

Άκης είπε...

Βλαμένε πούλα..Δέν πάει άλλο!!!

Kopanatzis είπε...

Άκη, ο blammenos πρεπει να ομολογήσουμε ότι βοήθησε το blog. Σταθηκε δίπλα και έσπρωξε χρήμα στην αγορά όταν χρειάστηκε. Επομένως ας είμαστε πιο διαλλακτικοί. Τέτοιες εκφράσεις δεν αρμόζουν σε μας. Το blog έκανε το κύκλο του. Πλέον, πρέπει να πορευθούμε με δυναμισμό στη νέα εποχή. Να δούμε τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στο χώρο. Κ με το blammeno πρόεδρο κ διευθύνων σύμβουλο κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο...

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.
ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ.

If...ιγένεια είπε...

Δαγκωτό δεν το συζητώ..

Βλαμμενος είπε...

κανε φιλους να δεις καλο σου λενε μετα....να σου σκαβουν τον λακκο και μαλιστα οχι απο πισω σου αλλα μπροστα σου...αυτος ειναι ο Κοπανατζης...δεν πουλαω καμια μετοχη ρε...τσαμπα μιλας...ουτε CU να ήσουνα

dr.SeenG είπε...

Ε γεια σας... εγώ δεν έχω λεφτά για να πάρω μετοχές αλλά είμαι λίγο βλαμμένος...

purple είπε...

αμα σου πουλησω φωτογραφιουλες απο αυτες που σου αρεσουν... με βαζεις μετοχο???

Dr_MAD είπε...

@ Βλαμμένε

"Την Παπαρήγα την καλή παρακαλώ"

Θυμάσαι την ατάκα από Σπύρο Παπαδόπουλο στους Απαράδεκτους? Ε, αυτό είναι περιεχόμενο με μπέσα και πιασάρικο ;-)