Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Πολυμετοχικότητα: Εξελίξεις


Φίλες, Φίλοι,

Όπως υποσχεθήκαμε, σας ενημερώνουμε ότι χτες έγινε συνάντηση μεταξύ του κ.κ. Βλαμμένου και του δικηγόρου του Κοπανατζή. Η συνάντηση ήταν θετική και εποικοδομητική και διαπιστώθηκε σε επίπεδο αρχών ταυτότητα θέσεων και αντιλήψεων σε μια σειρά από σοβαρά θέματα:
1. Για την ισότιμη μεταχείριση και συνεργασία με όλους τους μετόχους του blakeia.blogspot.com.
2. Για την ανάγκη μιας μεγάλης και κοινής γιορτής για τα γεννέθλια του Βλαμμένου.
3. Για την χωρίς αποκλεισμούς διαδικασία ώστε να καταστεί το blakeia.blogspot.com πολυμετοχικό.
4. Για την ανάγκη αυξημένων δικαιωμάτων της μειοψηφίας ούτως ώστε ο κ.κ. Βλαμμένος που θα διατηρήσει το 50% των μετοχών να χρειάζεται μια ευρύτερη συναίνεση για τη λήψη των σημαντικών αποφάσεων που θα αφορούν το blog όπως "αναδιάταξη σελίδας", "ανάρτηση νέων θεμάτων" κα.

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν ακόμη σημαντικά θέματα προς διευκρίνηση κάτι που αναμένεται να γίνει από τον κ.κ. Βλαμμένο εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος σε συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους μεγάλους μετόχους της μειοψηφίας. Σε αυτή τη φάση όμως είμαστε υποχρεωμένοι να εκφράσουμε την πλήρη ικανοποίησή μας τόσο για την πρόοδο των συζητήσεων όσο και για τις τοποθετήσεις του κ.κ. Βλαμμένου, ο οποίος φαίνεται αποφασισμένος να γυρίσει οριστικά την σελίδα τόσο για το blog μας όσο και για το ελληνικό web blogging γενικότερα.

Υ.Γ. H φωτογραφία του θέματος είναι από τη χτεσινή συνάντηση του κ.κ.Βλαμμένου με το Νομ. Σύμβουλο κ.Σούγια στα γραφεία του blakeia.blogspot.com στην Άνω Κηφισσιά.

7 σχόλια:

Βλαμμενος είπε...

Αρχικα με εχεις κανει κοντο και κοντολαιμη στην φωτο...εχεις κανει μονταζ να δειχνω ασχημος...στο θεμα τωρα...εσενα να μην σου τρεχουν τα σαλια...ειμαι πολυ απογοητευμενος γιατι εστειλες τον δικηγορο σου και δεν ηρθες αυτομουτσουνως να μιλησουμε για το blog..οπως ξερεις το Βλακεια εχει παγκοσμια αναγνωριση εξαιτιας μου και ειναι πολλοι οι ενδιαφερομενοι...σε καλω λοιπον σε δημοσιο διαλογο και debate...και αμα εισαι καλος μπορει να σου δωσω ενα 10% να μην εχεις να λες...αντε μπορει και ποσοστα απο τις διαφημισεις...ταξε ομως και καμια μεταγραφη...κανα Κιτσομητσο, καμια Purple, κανα Ακη ή τον γιατρο MAD...να παρουμε λιγο τα πανω μας...

Φιλικα παντα
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ

PANDWRA είπε...

Μαλλον λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο!!!! Εγω το ποσοστό μου δεν το δίνω σε κανέναν!! Ακούτεεεε?????

Βλαμμενος είπε...

μπα?..τι βλεπω?...μας καταδεχτηκες?...

θελω να πω και στους δυο σας μια σοφη λαικη παροιμια...

ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ!!!

gremiii είπε...

πούλα πούλα!!!
Παίζει και γκολφ ο βλαμμένος;

purple είπε...

σκεψου το λιγο...
ψηλη...
ξανθια...
αδυνατη...
τσαχπινα...
sexy...
...........
τι λες αφεντικουλι???

Dr_MAD είπε...

απαπα ΟΡΓΙΑ! χαχαχα

Πάντως εγώ κόλλησα με τη σημαία των Ολυμπιακών στο φόντο. Μήπως σας αγοράσει όλους η Γιάννα?

Λέω εγώ...

Βλαμμενος είπε...

Κανεις τελικα δεν θελει να γινει μετοχος στο Βλακεια...και θα μου αρεσε να εχω ικανους και αξιους υπαλληλους...παλι με τον Κοπανατζη εχω μεινει....