Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

Δημοπρασία


Αθήνα, 21 Ιουλίου 2008
Το blakeia.blogspot σας παρουσιάζει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το μοναδικό αριστούργημα του Da Vinci όπως πρωτοδημιουργήθηκε από το μεγάλο καλλιτέχνη. Η Mona Litsa, όπως ήταν το αρχικό όνομα της πανέμορφης κοπέλας βρέθηκε από τα σαϊνια του site μας και παρουσιάζεται εδώ για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο.
Η Mona Litsa δέχτηκε πολλές επιδράσεις στο πέρασμα των χρόνων με αποτέλεσμα να γίνει ευρέως γνωστή ως Mona Liza!
Η Mona Litsa, που κατά πολλούς σύγχρονους μελετητές έχει ελληνική καταγωγή (πολλοί υποστηρίζουν ότι κατάγεται από τα Σφακιά τση Κρήτης), άφησε άπαντες άφωνους με την απαράμιλλη απλότητα του μοντέλου! Οι φήμες θέλουν, το μεγάλο καλλιτέχνη να προσπάθησε να αποτυπώσει στο χαρτί το δικό του πρόσωπο αλλά δε τα κατάφερε!
Το site μας πρωτοπόρο πάντα σε έξυπνες προσπάθειες θέτει από σήμερα το πορτρέτο της Mona Litsa σε δημοπρασία θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποδώσει δικαιοσύνη και να αποκαταστήσει τη φήμη της σεμνής ελληνοπούλας από τη Κρήτη! Οι προσφορές μπορούν να ξεκινήσουν από τα 10 € και η δημοπρασία θα διαρκέσει 1 ακριβώς εβδομάδα! Για πρώτη φορά γίνονται δεκτές και ανταλλαγές με άλλα διάσημα αντικείμενα!

7 σχόλια:

Βλαμμενος είπε...

Πρεπει να δωσω συγχαρητηρια στον Κοπανατζη για την ερευνα που εκανε ολο αυτο τον καιρο και με τρομερη αυταπαρνηση καταφερε να βγαλει στην δημοσιοτητα και να αποκαλυψει ολη την αληθεια σχετικα με την Μονα Λιτσα....

Σαν ενδειξη συμπαραστασης στον αγωνα του κουμπαρουλη μου ενδεικτικα προσφερω για την Μονα Λιτσα οτι πολυτιμοτερο εχω επιδείξει σε αυτο το blog...Το κοκκινι βρακι!!

Το Αφεντικό

KitsosMitsos είπε...

Πότε έδειξες το κόκκινο βρακί σου στο μπλογκ; (ξανα)δείξτο μας...
Εγώ λέω να προσφέρω ένα κατσιμίδι 0 ό,τι έχει ο καθένας. Τι παίρνω;

Evirules είπε...

Για το φοβερό αυτό έργο προσφέρω σε αντάλλαγμα ένα πλήρες,ελαφρώς μεταχειρισμένο σετ ζωγραφικής του Bob Ross(του περίεργου τυπάκου που ζωγραφίζει στο ΕΤ3 ντε!)

Ελπίζω έτσι να δημιουγήσει και νέα καλλιτεχνικά φαινόμενα ώστε μπροστά τους η "Μόνα Λίτσα" να είναι μια άσχημη μουτζούρα :)

mahler76 είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ
Με σκοτώσατε πρωί πρωί....

Διας είπε...

Εγω με μεγαλη χαρα και ικανοποιηση που βγήκε επιτέλους στο φώς η αλήθεια, σας προσφέρω...τον Ποσειδώνα μιας και ο γλυκούλης μου δουλέυει και άφησε το μπλογκ μας στα κρύα του λουτρου!!!!

και δεν θέλω αντάλλαγμα! ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου ρε βλαμμένο!
Πάλι ήρθα ως εδώ, διάνυσα τόσα χιλιόμετρα.
Λυπήσου με και εμφανίσου στο τρελάδικο να γίνει χαμός!

Τους χαιρετισμούς μου.
Πιστή θαυμάστρια.

Astrocat.

Kopanatzis είπε...

Καλά ολάκερη Μόνα Λίτσα κ το μόνο αξιόλογο είναι το κόκκινο βρακί του βλαμμένου! Ρε παιδιά δώστε κάτι να ανέβει το level!