Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Καλές διακοπές (μου)

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε... Ο Ιούνης πέρασε, το ίδιο και ο Ιούλης!!! Τώρα όμως είναι Αύγουστος (καλό μήνα παρεπιΦτόντως)... Τι σημαίνει αυτό;;; Φορτώθηκα, κουβαδάκια, σαγιονάρες, μάσκες, βατραχοπέδιλα, αναπνευστήρες, μπουλντοζάκια (μικρά) και βουρ για διακοπές!!! Καλά μπάνια σε όλους, τα λέμε σε 2 βδομάδες περίπου από τώρα! Αν δεν έχω γυρίσει, μη με ψάξετε! Plz, θα ναι συνειδητή επιλογή!!!

Και επειδή 2 βδομάδες χωρίς το blakeia πάει πολύ, ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ SITE ΒΛΑΚΕΙΑΣ!!!

Ένα μικρό απόσπασμα εδώ:
"Την πιο ισχυρή σειρά Κοσμικών Ενεργοποιήσεων Ανάληψης που έχουν δοθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της Γης! Ανώτερη Συμπαντική Γνώση, λήψη Γαλαξιακών και Συμπαντικών Διδασκαλιών, Κωδικοποιήσεις και Κλειδιά, Αύξηση της Ουράνιας Μνήμης, Ενοποίηση του Πνευματικού, Νοητικού, Αιθερικού και Φυσικού Σώματος, Απελευθέρωση της Πυκνότητας και της Δυαδικότητας, Συγχώνευση Νέων Συχνοτήτων, Λήψη του Αποτυπώματος του Αδαμ Κάδμον, Προετοιμασία για Πολύ-διαστασιακή Συνείδηση, Επέκταση στις Νέες Αντιλήψεις του Χρόνου, Θεϊκά Εμπνευσμένους Διαλογισμούς Ανάληψης, Ενδυνάμωση της Βιολογικής Διαδιακασίας Ανάληψης, Θεραπεία με Χρώμα και Ήχο, Δίδοντας Αγάπη και Φως στο Θεό και Δημιουργό, Διευρυμένη Οπτική Ανάληψης, Αναβαθμίσεις, Κοσμικοί και Γενετικοί Συντονισμοί και Ενεργοποιήσεις, Ευκαιρίες για Πλανητική Παγκόσμια Υπηρεσία, Πύρινα Γράμματα, Κωδικούς και Ιερές Γεωμετρίες, Επέκταση του Αυρικού Πεδίου σε ένα επίπεδο που δεν έχετε βιώσει στο παρελθόν, Αγκυροβόληση και Ενεργοποίηση των Φωτεινών Σωμάτων, Εμπειρία της Φωτεινής Ράβδου της Μύησης, Αγκυροβόληση και Ενεργοποίηση των Τσάκρα, Φώτιση του DNA, Προετοιμασία για το Μανδύα της Κυριαρχίας, Μεγαλύτερη Ενεργοποίηση των Χαρισμάτων του Αγίου Πνεύματος, Αύξηση των Υπεραισθήσεων του Θεού, Βάπτισμα του Αγίου Πνεύματος, Καθαρισμοί από το Κάρμα, Αφαίρεση του Πυρήνα του Φόβου, Αφαίρεση Κατάλοιπων του Αρνητικού Εγώ από την Παρούσα και από Προηγούμενες Ζωές και από τις Ψυχικές σας Εκπορεύσεις, την Μονάδα και την Ισχυρή Εγώ Ειμί Παρουσία, Εμπειρίες από Ψυχικά Ταξίδια, Πνευματική Δικτύωση, Εμπειρίες bi-location, Αυξημένη Πνευματική και Ψυχική Ευαισθησία, Καθαρισμός Γενετικού Κάρμα και Καθαρισμός από Κάρμα των Προγόνων σας, Καθαρισμός των Κατώτερων Όψεων των Ακτινών, Καθαρισμός Αρχετύπων, Καθαρισμός από Ανεπιθύμητες Αστρολογικές Επιρροές, Καθαρισμός από Σκέψεις και Συναισθήματα του Αρνητικού Εγώ, Αφαίρεση Αρνητικών Στοιχειακών και Εξωγήινων Εμφυτευμάτων, Απευθείας Καθαρισμός από το Πνεύμα, τους Δασκάλους, Αρχαγγέλους, Ελοχήμ και Χρισμένους Εξωγήινους!"

Περισσότερα στο:
http://www.spiritinathens.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=235&Itemid=210

ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ!!!

6 σχόλια:

Βλαμμενος είπε...

ολο βλακειες αυτο το παιδι..κανει και διαφημιση σε αλλα μαγαζια...

για να παρεις αδεια με ρωτησες??!!

ΥΓ: Μην φυγεις θα κλαιω!!!


και να κανονισουμε να τα πουμε για κανα καφεδακι καμια φορα...μην χαθεις!!!

(λεω μπας και την γλιτωσω και δεν μου κουβαληθει)

Evirules είπε...

Καλές διακοπές κοπανατζή!Καλά μπάνια.

Σημ:Αφεντικό,δεν έχουμε όρο στο νεο καταστατικό να μην διαφημιζουμε άλλους που μπορεί να μας πάρουν τη δουλειά;;Να επιβληθούν κυρώσεις άμεσα!

mahler76 είπε...

Καλές διακοπές!!!!!!!
Δηλαδή την έκανες κοπάνα?

Kopanatzis είπε...

@evi: το καταστατικό είναι για το "Αφεντικό"... Οι υπόλοιποι κάνουμε του κεφαλιού μας!!!

Βλαμμενος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!

εφυγε το γιδι και πρεπει να παραδεχτώ οτι το skype είναι άδειο..ένα κενό χωρις αυτόν....

πρεπει να σας πω οτι όλο το ΣΚ ήμασταν μαζί και είχαμε μια μινι σύσκεψη για θέματα σοβαρα και ποιοτικά...νεοτερα δυστυχως τον Σεπτέμβριο....ερχονται εκπλήξεις!!!

Ανώνυμος είπε...

emena i agirovolisi energeiakwn simeiwn kati mou leei....ksipnise mesa mou kati to vathi,to proaiwnio,to fwteino,niwthwtin anagi mesa m n kraugazei....

....paw n faw...