Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2008

Βλαμμένη...απορία!!!


Μια ακόμα απόδειξη οτι το πιο έγκυρο site ενημέρωσης είναι το Βλακεία, σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα τις ενναλακτικές "έγκυρες" πηγές...Κάποια στιγμή θα δώσω μαθήματα ηλεκτρονικής ενημέρωσης...Αμα δεν ξέρετε ρε παιδιά μην γράφετε...


από in.gr
Σε εξέλιξη η συνάντηση των τελωνειακών με τον υφυπουργό Οικονομίας, ενώ όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η κυβέρνηση προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, ώστε η απεργία των τελωνειακών να κριθεί παράνομη και καταχρηστική. Η δικαστική απόφαση αναμένεται το απόγευμα.


από naftemporiki.gr
Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη απαντά η κυβέρνηση στη συνεχιζόμενη απεργία των τελωνειακών. Προσερχόμαστε στο διάλογο με σαφή αιτήματα, διαμηνύουν οι τελωνειακοί. Αναβλήθηκε η συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών.


Βλαμμένη απορία
Η προσφυγή στην δικαιοσύνη έγινε γιατί συμφωνούνε τα παιδιά...Η συνάντηση θα μας πει κανένας αν έγινε ή όχι;


Φίλοι τελωνειακοί...δεν ξέρω δίκαιη ή άδικη, καταχρηστική ή όχι, τελειώνετε με αυτή την απεργία έρχεται η μανούλα μου αύριο και δεν έχω καθόλου βενζίνη να παω να την πάρω απο το αεροδρόμιο...Αντε γιατί με το θέμα της βενζίνης το έχουμε ξεφτυλίσει φέτος...Έχω και τον γαιδαρο για service και δεν έχω πως να πάω στην δουλειά άυριο...

6 σχόλια:

Kopanatzis είπε...

Για το κουμπαρούλι σου που θα ναι μακρυά και δε θα μπορείς να τον δεις λόγο έλλειψης βενζίνης ούτε κουβέντα ετσί;;;

Εσύ να σαι καλά (και ο γάιδαρός σου)!!!

υγ. Και κάτι σοβαρό.. Έχουν καταντήσει γραφικοί πιά... Αρρωσταίνει ο πρόεδρας το πρωί και το μεσσημέρι οι ΅&*&#(@@_ δεν έχουν βενζίνη στα πρατήρια... Εεεε... Αϊ σιχτίρ πια!

Βλαμμενος είπε...

πες τα ρε κουμπαρουλη...πες τα εσυ γιατι εγω αμα ανοιξω το στομα μου θα πω κανεναν μαλακα και δεν κανει..ειμαι αφεντικο...

KitsosMitsos είπε...

Αφεντικά και δούλοι άντε μην το πω.
Δεν πειράζει ωρέ, ας κρατήσει καμιά βδομάδα ακόμη να'χουμε να (μην) πορευόμαστε. Καμιά βδομάδα χωρίς δουλειά μια χαρά είναι!

Ανώνυμος είπε...

φιλοι οι τελωνιακοι καλο μου? τι φιλικο εχεις δει σ αυτη τη ρατσα? σε ολες αυτες τις ρατσες που μονο δικαιωματα εχουν να μας πηδανε το συστημα και μεις μονιμα ειμαστε θυματα?

Dr_MAD είπε...

Αυτοί οι άθλιοι δεν έχουν το Θεό τους. Εμείς οι γιατροί φταίμε που δεν έχουμε απεργήσει ποτές έτσι μαζικά, να σας φεύγαν τα πέταλα. Μίζεροι κωλοτελωνειακοί και φαρισαίοι

ria είπε...

δε φτάνει που πέρνουν μίζες και μίζες, κάνουν και απεργία!

αλλά αν υπήρχε η δαμόκλειος σπάθη της απόλυσης, τι θα κάνανε? θα χορεύανε τη χώρα???? θα σκύβανε το κεφάλι και θα δούλευαν, άντε γιατί το παραχέσαμε με τις απεργίες!