Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη


Πιστοί στην παράδοση του Βλακεία, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος καλώ όλα τα βλαμμένα (μετόχους, αμέτοχους, γνωστούς και αγνώστους) να γράψουν ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Επειδή θα μαζευτούν δύο -τρία γράμματα, θα τα μαζέψω όλα μαζί να τα κάνω ένα courier να μην μπαίνουμε και σε έξοδα μέρες που ναι.
ΥΓ: Πληροφορίες που θέλουν τον Βλαμμένο να στέλνει γράμμα στον Εφραιμ αντι του Άγιου Βασίλη είναι πέρα για πέρα αληθινές.

8 σχόλια:

mahler76 είπε...

Με΄χρι πότε μπορώ να το στείλω?
Και γιατί δεν το στέλνουμε κατευθείαν στο Ρουσό το γράμμα?

Γιώργος Τ. είπε...

Αγαπητέ Άγιε μου Βασίλη, θέλω να ληθούν τα προβλήματα του κόσμου, οι φτωχοί να γίνουν πιο πλούσιοι, όλος ο κόσμος να είναι πάντα υγιής και φυσικά παγκόσμια ειρήνη....
(η βλακεία κρύβεται στην πίστη οποιουδήποτε στο ότι μια τέτοια ευχή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.. Δυστυχώς...)

Βλαμμενος είπε...

@mahler
αμα το εχεις ετοιμο μην το καθυστερεις...οι καιροι ειναι δύσκολοι και εχω ακουσει οτι θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας απο τον santa...

@Γιωργος Τ.
κάνε εσυ τετοιες ευχές και δεν ξέρεις..μια μέρα μπορεί να ενώσουμε όλοι τις βλακείες μας και όλα να γίνουν πραγματικότητα

Γιώργος Τ. είπε...

Εγώ να τις κάνω τις ευχές.. Μακάρι να μαζευτούν και να ενώσουν τις βλακείες τους οι πραγματικοί βλάκες και ηλίθιοι του κόσμου. Οι δικές μας βλακείες είναι ανύπαρκτες μπροστά τους..

If...ιγένεια είπε...

Ο Αγιος Βασιλης δεν υπαρχει αλλα καλα που ειμαστε σε τετοια ηλικια που πιστευουμε ακομα ;ppp Φυσικα και θα του γραψω αν προλαβω.. Φιλια βλακομουτρο.

Βλαμμενος είπε...

ιφ... ιφ γιου καν ραητ ιτ...

ειμαι μεγάλος γλωσσογνώστης...

Theogr ο κηπουρός είπε...

Μην κάνεις τον κόπο. Δώστα σε μένα και θα του τα παραδώσω εγώ. Όπως θα είδες στον κήπο μου, με φιλοξενεί στο Χριστουγεννιάτικο blogo -σπιτό του.

Ανώνυμος είπε...

μωρέ..δεν είμαι λίγο μεγάλη για γράμματα στο Santa?τεσπα

Άγιε :-/
είμαι στραβωμένη μαζί σου,απο πέρυσι ακόμα περιμένω εκείνο το Νόκια..
Εντάξει ας μη τα παραλέμε,με όλα αυτά που γίνονται μόνο την υγεία μας θέλουμε κ ανθρωπους να μας αγαπάνε.