Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Red Alert Red Alert Red Alert

Αγαπητά μέλη της Βλακοειδούς κοινότητας,

η προσπάθεια αναγγένησης της Βλακειας μέσω της πολυμετοχικότητας έπεσε στο κενό. Αλλα επειδή δεν θέλω να καταντήσουμε βάζελοι και να ψάχνουμε αναρτησιολόγους με το τουφέκι, κάνω έκκληση στα μέλη μας για ενεργοπίηση.

Σε απλά ελληνικά, το καλό που σας θέλω κερατάδες να κάνετε καμια αναρτηση γιατι εχουν πεσει τα νούμερα (νουμερα ενόω τους αναγνώστες μας) γιατί αλλιώς θα πρεπει να κανω μειώσεις. Αν δεν ευδοκιμήσουν και οι μειώσεις μετά θα πετάξω ένα 


και όποιον παρει ο χάρος...

Δικαιολογίες τύπου τώρα ειναι καλοκαίρι που να γράφουμε τι να πουμε και τα σχετικά δεν ειναι αποδεκτες. Έχει γίνει ανάκληση όλων των αδειων.

Φιλικά πάντα

Βλαμμένος


7 σχόλια:

mahler76 είπε...

αχ ο Έλληνας και η συλλογικότητα-πολυμετοχικότητα δεν τα πάνε καλά. Άσχετο, κάνας δήθεν ογκολόγος υπάρχει πουθενά που ψάχνω ένα νούμερο για το τσίρκο?

Βλαμμενος είπε...

για προσδιορισε τον δηθεν ογκολογο....

mahler76 είπε...

ένα είναι το νούμερο αυτό που σπούδαζε στρατιωτικός γιατρός ενώ έλεγε πως έχει τελειώσει ιατρική στο εξωτερικό. Είδαμε το όνομα του στην λίστα του φροντιστηρίου του με τους επιτυχόντες και πολύ γελάσαμε με την πάρτη του.

Βλαμμενος είπε...

άλλη μια αποκλειστικότητα του Βλακεια....

mahler76 είπε...

μπα, σιγά την αποκλειστικότητα. Εμένα μου τα είπαν πέρσι όταν οι υπόλοιποι μπλόγκερς που βρήκαν τα στοιχεία τα είχαν μάθει πρόπερσι χαχαχα.

Βλαμμενος είπε...

ναι αλλα για φετος αποκλειστικοτητα ειναι...

mahler76 είπε...

χαχαχα ναι για φέτος :)))

Α, επίσης ήταν μούφα και το παιδί που έλεγε πως έχει. Μιλάμε για ψυχασθένεια!!!