Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Μαθήματα Ξένης Γλώσσας

Στο πλαίσιο σοβαρέματος του blog, και για να αποδείξουμε οτι εκτός από την ψυχαγωγία και την διασκέδαση των επισκεπτών και των μελών μας, σήμερα παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Ξένης Γλώσσας.



Επειδή έχω προβλέψει οτι στο άμεσο μέλλον θα έρθει στην χώρα μας μεγάλο ποσοστό από Σλοβένους λαθρομετανάστες, τουρίστες, επιχειρηματίες, φοιτητές και χορεύτριες νυχτερινών κέντρων, αποφάσισα για ακόμα μια φορά να είμαι μπροστά από τα γεγονότα και να παρασύρω στην κορυφή μαζί μου και εσάς, τους απλούς και ταπεινούς υπαλλήλους και φίλους του Βλακεία μαθαίνοντάς σας Σλοβένικα.


Drzavna revizijska komisija je poseben, neodvisen in samostojen drzavni organ nadzora nad zakonitostjo postopkov oddaje javnih narocil, ki zagotavlja pravno varstvo ponudnikov v vseh stopnjah postopkov oddaje javnih narocil. Drzavna revizijska komisija mora v skladu z 32. in 33. clenom Zakona o reviziji postopkov javnega narocanja vsako leto oddati porocilo o prejetih zahtevkih za revizijo. Vsa porocila so shranjena v .pdf obliki.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, να μεταφράσουν την παραπάνω παράγραφο, να γράψουν μια έκθεση ιδεών για τις απόψεις τους πάνω στο θέμα και στην συνέχεια να την ταχυδρομήσουν στα κεντρικά γραφεία του Βλακεία. Οι πιο άξιοι μαθητές θα βραβευτούν ανάλογα.

Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα για το δωρεάν (επαναλαμβάνω) μάθημα!


6 σχόλια:

Σούλα Φρίκη είπε...

Έχουμε τη Λουντμίλα που είναι καινούρια στο μπαρ, από σλοβίνικα δε θυμήται πολλά γιατί ήρθε στη λάρισα από δεκατεσσάρω, δεν καταλάβαινε και τι διάβαζε

Η Εθνική Επισκόπηση της Επιτροπής είναι μια ξεχωριστή, αυτόνομη και ανεξάρτητη κρατική αρχή, όσον αφορά τη νομιμότητα των διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων, προκειμένου να διασφαλιστεί η νομική προστασία των παρόχων υπηρεσιών σε όλες τις φάσεις των διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων.
Η Εθνική Επισκόπηση της Επιτροπής, σύμφωνα με την αναθεώρηση του νόμου 32 και 33 για τις διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων, κάθε χρόνο να υποβάλλει έκθεση σχετικά με τις αιτήσεις για επανεξέταση. Όλες οι αναφορές αποθηκεύονται σε μορφή Pdf.

Σούλα Φρίκη είπε...

ω ρε τ είν τούτα δικέγορος είσαι βλαμμένε;

Βλαμμενος είπε...

Μπράβο Σούλα...είναι πολύ σημαντικό για ένα καθηγητή να βλέπει οι μαθητές του μαθαίνουν τόσο γρήγορα και αφομοιώνουν αυτά που διδάσκονται....Τα θερμά μου συγχαρητήρια...

Το δώρο σου εφόσον το επιθυμείες είναι μια δωρεάν συνδρομή στο Βλακεία ώστε να μπορείς και εσύ να εκφράσεις τις σοβαρές απόψεις σου...

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Μα τι λες πάλι?
Τι ωραίες βλακείες!
Είναι όμως εμπνευσμένες όπως πάντα κύριε Βλαμμένε.
Πάλι στέλνουμε βλακωδώς φιλιά και χαιρετίσματα.

Εύα είπε...

αααααχ,τι κανει ο φθινοπωρος!
ειδες;μολις φυσξηε ολιγον ο βοριας,τσουπ!να κι ανεμος της δημιουργιας!που με ειχε η μοναξια ολο το καλοκαιρι!αφηνουν μονο του τετοιο κοριτσι βρε;(ειπε και πηγε το καλαμι λιγο παρακατω)

KitsosMitsos είπε...

Θέλω σλοβένα δασκάλα για να αποδώσω. Όλα τα άλλα είναι φρου φρου και αρώματα. Αυτά.