Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Camping

Έχετε επιλέξει ενα ήσυχο και μακρυνο προορισμο μεσα στην φύση για camping. Το μόνο που σας ενοχλει είναι ο ήχος απο τα αγριοκάτσικα που τριγυρίζουν στην περιοχή. Για εφοδιασμό πρεπει να περπατήσετε 1 χιλιομετρο σε μονοπάτι στο βουνό. Στον γυρισμό, δέχεστε επίθεση απο αγριοκάτσικο που γλυκοκοιτάζει τις σακούλες του σουπερ μαρκετ. Πετάς πετραδάκια στο κατσίκι μπας και φοβηθεί να φύγει. Οχι όμως παραμένει ακλόνητο στην θέση του και ξανα προσπαθεί να παρει κατι απο την σακούλα. Αναγκαζεσαι και πετάς κανα δυο φρούτα και απομακρύνεσαι. Το αγριοκάτσικο ευχαριστημένο συγκεντρώνεται στο φαγητό του και σε αφήνει ήσυχο. 


Κάποιος μου πε ότι εσύ, ο κακός camper παραβίασες την περιοχή που μένουν και κινούνται τα αγριοκάτσικα. Οτι καταπάτησες την περιοχή τους, ότι μπηκες στο σπίτι τους στην ουσία και αυτο είναι κάτι που δεν αρεσει σε κανένα. Δεν μου ξεκαθάρισε όμως γιατι θέλει να μου πάρει και το φαγητό. Εγώ καμια μέρα της διαμονής μου δεν βγήκα να βοσκήσω και να του στερήσω την τροφή.

9 σχόλια:

mahler76 είπε...

μα μπορεί να έστισες την σκηνή σου πάνω στην τροφή του βρε.

tzonakos είπε...

Ασε, το 'χω πάθει αυτό στη Μήλο, αλλα με πάπιες !
Τότε δεν ειχε κόσμο εκει ουτε μια ομπρέλλα, ερημιά στην Φυριπλάκα.
Μόνο 3-4 πάπιες που όρμηξαν στο καρπούζι που ειχα φέρει μαζι μου ώσπου αναγκάστηκα να δώσω το μισό !
Σιχτίρ, ήτανε και βαρύ το γαμωκάρπουζο.

Βλαμμενος είπε...

mahler δεν νομιζω να τρωει αμμο το κατσικι....εκτος και αν του εχε συστησει ο γιατρος καμια ειδικη θεραπεια...

tzonako εγω το καρπουζι ειδικα αν το ειχα κουβαλησει δεν θα το εδινα...με τιποτα...μπορουσες βεβαια να σκεφτεις και το ενδεχομενο να ανταλαξεις το καρπουζι με καποια απο τις παπιες (ελπιζω να μην διαβαζει καμια φιλοζωικη θα μας πηδηξει)

mahler76 είπε...

χαχαχα όπως και να έχει μάλλον το ενόχλησες. Αλήθεια γιατί δεν του έδινες μια να το αφήσεις ξερό και να το κάνεις μετά στην σούβλα?

Βλαμμενος είπε...

μαχλερακο αμα θελεις να το παιξεις εξυπνος..πανε εσυ στην Κρητη και σκοτωσε κατσικι αλλουνου και φατο...και μετα φωναξε με να γελασω!!!

tzonakos είπε...

Αυτο σκέφτηκα κι εγω με τις πάιες, λεω αμα τηνε πνίξω και μετά πα να τη ψήσω, φάω και με δει κανας μηλιός εκει στην ερημιά και μου πεί κάτσε τωρα να σε πηδήξω ; Τι θα έκανα ;

mahler76 είπε...

γιατί ήταν κάποιου τα κατσίκια?? δεν ήταν της φύσης???

KitsosMitsos είπε...

Για ξεκάρφωμα έβγαλα την παλιά φωτογραφία κατσικιού που είχα. Οποιαδήποτε ομοιότητα, τυχαία...

Φανή είπε...

Εγω προσεχω που βαζω τη σκηνη μου! νια νια νια! :P